Bejelentés


Vadlegelő A Vadlegelő kapuja mindíg nyitva áll előtted.!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponHírek
Csúnya, de élni akar (eldeformálodótt póni csikó)

A hat éves Maddison 4000 angol fontot szeretne összegyűjteni pónija műtétjére Maddison és DiegoDiego május 12-én, egy ritka rendellenesség miatt deformált koponyával született az angliai Southamptonban. Bár kezdetben voltak nehézségei a szopással, szerencsére hamar megtanulta használni deformálódott állkapcsát, így a növekedésben nem maradt el kortársaitól. Az egyelőre még kérdéses, hogy Diego hogyan fog tudni majd legelni, de egy operáció minden bizonnyal segítene rajta. A hat éves Maddison, Diego gazdáinak gyermeke azonnal beleszeretett a sajátságos külsejű kiscsikóba és elhatározta, hogy összegyűjti a műtéthez szükséges 4000 angol fontot. „Diego a legjobb barátom, és egyáltalán nem érdekel, hogy így néz ki. Számomra ő ezért különleges.” mondja Maddison. Maddison mamája egy internetes lovas portálon próbált tájékozódni a témában, a válaszok egy része bizony felkészületlenül érte. Maddison és Diego„Sokan azt javasolták, hogy egyszerűen altassuk el. Gondolom, ez egy rendkívül kényelmes megoldás lenne, de számunkra szóba sem jöhet. Nem altathatjuk el csak azért, mert nem olyan, mint a többiek. Ha szenvedne, az persze teljesen más. De szerencsére nem ez a helyzet. Diego igenis élni akar és mi mindent meg fogunk tenni érte.” A Diegonál is tapasztalható elváltozás (wry nose syndrome) oka máig ismeretlen, az sem egyértelmű, hogy genetikai sajátosságokra vezethető-e vissza. Más veleszületett rendellenességekhez hasonlóan ezt is okozhatja például az, ha a csikó nem megfelelően helyezkedett el az anyaméhben. A szindrómával született csikók állkapcsa elhajlik az egyik oldalra, ezzel a táplálkozás és a lélegzés is nehezített.A Vadlegelő honlap mindíg nyitva áll előtted.!Kérdések,válaszok,szórakoztató tesztek,mind egy helyen.!
A Vadlegelőnek van egy kutyusa,Oszkár.Ezen kívül van még 3 lova Vénusz,Lady,Dáma.Részletesebben *A Vadlegelő kabalái.!* menüpont alatt olvashatsz.


Az oldalnak 3 főbb szabálya van:


1.Ne lopj.! (Csak az elvihető képek lenyúlhatóak.!)
2.Ne másolj.!(A lovas szövegek mind sajátok.!)
3.Ésszel.!(Ne fikázd az oldalt,légyszíves.!)Üdvözlettel,köszönettel:
Lovaslány,és Kicsiniki.

Az oldal linkje:
www.vadlegelo.5mp.euKépgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Vollár Gyöngyi [ 2013-08-01 21:52 ]

Kedves lányok! Méghogy NE LOPJ!!!!!!!!!!!!! Hát ti akkor mit csináltatok? Az én festményeimmel raktátok tele a honlapot és meg sem kérdeztetek hogy engedélyezem-e!!!! Persze nincs ellene kifogásom és örülök hogy ennyire tetszenek a képeim de te is loptad! Vagy a honlapmról vagy a lovasok.hu-ról! Minimum egy nyílvános köszönet nyilvánítás hogy a honlapotokon lehetnek a képeim és privátban egy bocsánat kérés!!!!!!
Tisztelettel: Vollár Gyöngyi
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!